Locatie:     Achterweg 13 Wassenaar              Een assortiment dat elke dag wijzigt                                Goedkoop    &    Betaalbaar                                         Keus Genoeg voor iedereen
telefoon:
   070 - 5118284
email:       lwagner@ziggo.nl ________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Start
Inbreng artikelen
Assortiment
Routebeschrijving
Goede doelen
Hoe het ooit begon
Nieuws en Archief
Voorwaarden
Maattabellen

 

        

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
keywords.txt

 

 

Voorwaarden voor het inbrengen van uw artikelen zijn:

 1. Voor inbreng van kleding stellen we het op prijs als u hiervoor een afspraak maakt.
  Als het druk is en u zonder afspraak kleding komt inbrengen, kan het zijn dat er verzocht wordt om alsnog een afspraak te maken.
  Per inbreng mogen max. 15 kledingstukken worden ingeleverd (klein-goed tellen we niet mee). Alle artikelen dienen schoon en (redelijk) eigentijds te zijn.  
  Voor overige artikelen hoeft u geen afspraak te maken, deze kunnen tijdens onze normale openingstijden worden ingebracht.
 2. Het zomerseizoen loopt vanaf 1 maart en het winterseizoen vanaf 1 september.  Seizoensgebonden artikelen dienen in de juiste periode aangeboden te worden. 
 3. Binnen een week na de inschrijving van de kleding (geprijsd en in de rekken) kunt u de eventueel niet ingenomen kleding komen ophalen, anders gaat dit restant naar een GOED DOEL.
 4. Bij de inlevering van de artikelen wordt een datum afgesproken waarop de afrekening kan plaatsvinden en de niet verkochte artikelen door u kunnen worden afgehaald.
  50% van de afgesproken prijs wordt aan u uitbetaald, 50% is voor de Stichting (wijzigingen voorbehouden).
 5. De niet verkochte artikelen die 2 weken, na de afgesproken datum niet zijn afgehaald, vervallen automatisch aan de Stichting. Deze artikelen gaan naar een Goed Doel.  Na 1 jaar vervallen alle rechten.  
 6. De Stichting acht zich niet aansprakelijk voor de schade aan de goederen die zijn ingebracht t.w. wegens brand, diefstal of beschadiging. Elke aansprakelijkheidsstelling uit dien hoofde zal bij dezen afgewezen kunnen worden.
U kunt een e-mailbericht met informatie over de winkel of artikelen verzenden naar lwagner@ziggo.nl
Website
Webbeheerder: s.vdkwaak@ziggo.nl
Gehost door :

Laatst bijgewerkt: 03 mei 2010